amp;needs Jonna Ø42 And Needs Bijzettafel X Taupe Wants Wants 56 ZuXlwOkTPi

Hartelijk welkom!

Wij zijn De Kracht, hét expertisecentrum voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren en opgroeien. We bieden kennis en begeleiding aan scholen in het reguliere en specialistisch onderwijs. U kunt bij ons terecht voor trainingen , coaching , begeleiding  en onderzoek . Alles is gericht op het versterken van de leerlingen, leerkrachten, ouders en andere professionals rondom de leeromgeving. Dit kan op individueel niveau of in groepsverband plaatsvinden.

Veel van onze experts  zijn hun loopbaan gestart in het onderwijs. Ze voelen zich sterk verbonden met het werkveld en kunnen zich goed verplaatsen in de situaties die zich voordoen. Neemt u gerust contact met ons op, we denken graag met u mee. Samen zetten we ons in om passend onderwijs voor ieder kind bereikbaar en toegankelijk te maken!

De Kracht is een zelfstandige dienst binnen Biezonderwijs . Dit is een overkoepelende stichting met zeven scholen voor speciaal basisonderwijs (sbo), speciaal onderwijs (so), voortgezet speciaal onderwijs (vso) en praktijkonderwijs.

Rendier Prijs Beeldjes KopenBeslist nl Lage PkZiXuOT

Kabeldoorvoer Koopt Voordelig Bij Kabeldirect U nl hQrxtCBsd

We vertellen ons verhaal aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Persoonlijk

Kabeldoorvoer Koopt Voordelig Bij Kabeldirect U nl hQrxtCBsd

Verbindend