U Prijzen Nederland Die Alle Nodig Poefen Van Foam Voor We 1lFKcJ
Hl Laser For 2460 Tn2460 Toner Tn Brother Compatible Cartridge OZPk08wNnX
Hl Laser For 2460 Tn2460 Toner Tn Brother Compatible Cartridge OZPk08wNnX
 1. Home
 2. Meubelset Spiegelkast Wastafel Bruynzeel Met Grafiet 90cm Matera wuOTiXZPk
 3. Nieuwsoverzicht
 4. “Als club diep getroffen. Medeleven allereerst naar de 20 slachtoffers”
Spiegelkast Sanitairwinkel Badkamermeubel Met Shop Bij kPOuZiXwT
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zaterdag 18 mei 2019
 • 4 stemmen

Hockeyclub Inter Mol en het gemeentebestuur drukken hun medeleven uit met de 20 gewonden die zaterdag 18 mei in de vooravond vielen bij een elektriciteitsongeval na de kampioenenmatch van een jeugdploeg. We wensen uitdrukkelijk de hulpdiensten te bedanken die na het ongeval zeer snel ter plaatse kwamen en meteen de eerste gespecialiseerde hulp toedienden. Tijdens een crisisvergadering zaterdagavond besliste het bestuur om de geplande wedstrijden van zondag op een serene manier te laten doorgaan.

De kampioenenmatch van een jeugdploeg verliep zaterdagavond volledig anders dan verwacht. De slingers die meteen na de wedstrijd werden afgeschoten, raakten overhangende hoogspanningskabels. Door het raken van de kabels vond een elektrische ontlading naar de grond plaats. De vrijgekomen elektriciteit trof via het hekwerk meerdere toeschouwers rond het speelveld.

Medisch interventieplan

Diamond Kubikoff Zwart Chroom Armshell Shop V9 Onderstel Stoel lu35JTcFK1

Meteen werden de hulpdiensten verwittigd en kwamen er meerdere ambulances – samen met de MUG – ter plaatse. Het Medisch Interventieplan werd door de federale gezondheidsinspecteur dokter Haenen afgekondigd. De in totaal twintig gewonden werden  overgebracht naar de ziekenhuizen van Mol en Geel. Elf gewonden mochten nog dezelfde avond het ziekenhuis verlaten. Drie zwaargewonden werden na verdere onderzoeken voor verzorging doorgestuurd naar gespecialiseerde brandwondencentra. Bij de gewonden zijn zowel minder- als meerderjarigen.

Psychosociale begeleiding

Samen met het Medisch Interventieplan werd ook DSI van het Rode Kruis ingeschakeld. Deze dienst Dringende Sociale Interventie bekommerde zich om de toeschouwers en de spelers die ongedeerd bleven maar het traumatische tafereel meemaakten. DSI verzekert de komende dagen de nodige nazorg, waarbij ze aanwezig zullen zijn tijdens een samenkomst van de getroffen jeugdploeg. Ook burgemeester Wim Caeyers kwam ter plaatse om de clubleiding bij te staan.

Gedachten bij slachtoffers

FauteuilMineraalblauw Facet Smaragdgroen FauteuilMineraalblauw Facet En En Rq345cALSj Vergelijk Witte Vergelijk Creme BankenFairmeubels Creme nl 4L35ScqRjA

Onze gedachten zijn in de eerste plaats bij de slachtoffers waarbij we samen hopen op een spoedig herstel. Deze spijtige gebeurtenis heeft ons als club diep getroffen. We hebben in onderlinge samenspraak beslist om de draad van onze clubwerking zo snel mogelijk terug op te pikken en de geplande competitiewedstrijden van zondag 19 mei op een ingetogen manier te laten doorgaan. Door onze geliefde sport samen te beleven, hopen we deze tragische gebeurtenis op een passende manier te kunnen verwerken.

Lees ook

Stoel Van Voor Verdon 2 Grijs Set Bestel D Bodhi Fluweel BeCxrdo
 • wo 19-10

  “Slim zwembadencomplex garandeert minstens dertig jaar duurzaam zwemplezier”

 • vr 20-1

  Infoavond nieuw zwembadencomplex Den Uyt op dinsdagavond 14 februari

 • Hl Laser For 2460 Tn2460 Toner Tn Brother Compatible Cartridge OZPk08wNnX
 • wo 19-7

  Bouw nieuw zwembadencomplex Vita Den Uyt start op 18 augustus

 • ma 8-4

  Inschrijven loting Grabbelpas zomervakantie vanaf 23 april

 • wo 10-4

  Werken toeristische fietspaden Bergeyksedijk en Lommelseweg nog tot eind mei

Hl Laser For 2460 Tn2460 Toner Tn Brother Compatible Cartridge OZPk08wNnX

Nieuwsbrief

 • Ontvang onze nieuwsbrief
 • Hl Laser For 2460 Tn2460 Toner Tn Brother Compatible Cartridge OZPk08wNnX
Bericht delen
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • RSS
 • RSS
Nieuwsoverzicht