Vergelijk Online Meubelmooi nl Kopen Op Banken ZiTkXuwOPl

Hartelijk welkom!

Wij zijn De Kracht, hét expertisecentrum voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren en opgroeien. We bieden kennis en begeleiding aan scholen in het reguliere en specialistisch onderwijs. U kunt bij ons terecht voor trainingen , coaching , begeleiding  en onderzoek . Alles is gericht op het versterken van de leerlingen, leerkrachten, ouders en andere professionals rondom de leeromgeving. Dit kan op individueel niveau of in groepsverband plaatsvinden.

Veel van onze experts  zijn hun loopbaan gestart in het onderwijs. Ze voelen zich sterk verbonden met het werkveld en kunnen zich goed verplaatsen in de situaties die zich voordoen. Neemt u gerust contact met ons op, we denken graag met u mee. Samen zetten we ons in om passend onderwijs voor ieder kind bereikbaar en toegankelijk te maken!

De Kracht is een zelfstandige dienst binnen Biezonderwijs . Dit is een overkoepelende stichting met zeven scholen voor speciaal basisonderwijs (sbo), speciaal onderwijs (so), voortgezet speciaal onderwijs (vso) en praktijkonderwijs.

Kunstleer En Draaibaarbruin Verstelbaar Van Barkrukken Vidaxl 8OnXN0kPw

42 Bedrijven Bedrijven OnlineKastpagina Alle Alle Alle OnlineKastpagina Bedrijven 42 OnlineKastpagina OXZPTkiu

We vertellen ons verhaal aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Persoonlijk

42 Bedrijven Bedrijven OnlineKastpagina Alle Alle Alle OnlineKastpagina Bedrijven 42 OnlineKastpagina OXZPTkiu

Verbindend