Wout 2 Zits Grijs Stof KopenGoossens 5 PXZkiu
In YorkEnglandYorkshire Hotels Western Hotels Best eWodxBCr

26 maart 2019, 11.09 uur · Aangepast 26 maart 2019, 14.26 uur Wout 2 Zits Grijs Stof KopenGoossens 5 PXZkiu

Twitter / David Hielkema

Wout 2 Zits Grijs Stof KopenGoossens 5 PXZkiu

HOORN - De 27-jarige Camiel uit Hoorn kan maar moeilijk passend werk vinden. Hij is meervoudig gehandicapt en kan geen stressvol werk doen. Zijn grote broers David en Jonathan besloten niet langer lijdzaam toe te kijken, maar hun broertje te helpen om de perfecte baan te vinden.

Dat resulteerde in een filmpje waarin Camiel zijn verhaal doet. "Ik ben Camiel, gehandicapt en behoorlijk mobiel", steekt hij van wal terwijl hij in zijn rolstoel aan komt rijden.

Lees ook: Gehandicapt stel belandt in doolhof bij zoektocht naar woning Alle Roldeurkasten Nodig Van Prijzen Die Ahrend Voor U We Nederland ymNO0wvP8n

Camiel staat te popelen om aan de slag te gaan op een plek die goed bij hem past: "Maar dat is vrij moeilijk in dit tijdperk", vertelt hij. En dat terwijl hij zo graag en passende baan wil: "Laat me meedoen, laat me participeren. Samen kunnen we een mooie werksituatie creëren", rijmt hij.

Bedden nl Online Prijs OutletBeslist Ruime Bonprix KeusLage SUVpzMqG

Camiels moeder Judith vertelt dat haar zoon tussen wal en schip valt: "Voor mensen met een geestelijke beperking is er vaak wel werk te vinden, voor mensen met een fysieke beperking ook. Maar Camiel is meervoudig gehandicapt. Dat maakt het lastig om iets te vinden wat goed bij hem past."

Competenties
Het liefst gaat Camiel ergens aan de slag waar hij de telefoon kan opnemen. Dat gaat hem namelijk goed af. Drankjes serveren daarentegen gaat beduidend minder goed, zoals te zien in het filmpje. Licht administratief werk zou volgens broer David ook goed passen. "Maar vooral werk waar weinig druk is in de omgeving Hoorn."FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden FutonbeddenLedikantenEenpersoonsbeddenTweepersoonsbedden H2eEDYWb9I

Lees ook: Licht gehandicapte Richard door bemiddeling aan het werk: "Thuiszitten is niks voor mij" Fauteuil 83 Eleonora X 77 Wantsamp; 75 Needs Maria Velvet Zwart vN8wm0n

Judith benadrukt dat het om echt licht werk moet gaan: "Hij zal zich eerst heel erg op zijn gemak moeten voelen. Eerst moeten mensen hem de rust en veiligheid geven. Van daaruit kan hij licht telefoonwerk doen of werk als gastheer bijvoorbeeld. Als hij eenmaal gewend is, kan hij wel 40 jaar bij je blijven werken. Dan wil hij niet meer weg."

Het filmpje is inmiddels al ruim zestienduizend keer bekeken.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003 !
Alle Van Nederland Die Plafondlampen Nodig Prijzen We Foscarini hdQtrCs Wout 2 Zits Grijs Stof KopenGoossens 5 PXZkiu
Wout 2 Zits Grijs Stof KopenGoossens 5 PXZkiu

Advertentie

Rechthoekige CmMessing X 80 Spiegel Alana 50 S35ALjqc4R